fbpx

Laserska epilacija

Dosadilo vam je brijanje i česte depilacije?

Salon lepote Ana ima rešenje za Vas. Rešite se uraslih dlaka, iritacija na koži, stalnih depilacija i brijanja. Laserska epilacija diodnim laserom.

Šta je laserska epilacija?

To je tretman trajnog uklanjanja dlaka na telu i licu. Dlaka se tretira laserom najnovije generacije, tako što je snop lasera uništava u korenu, i sprečava ponovni rast. U našem salonu lepote Ana u Vrnjačkoj Banji imamo diodni laser vrhunskog kvaliteta iz 2020. godine. Zahvaljujući odličnom sistemu hladjenja, tretman je bezbolan, oseća se samo prijatna toplina na tretiranom delu, i blago čupkanje dlaka. Postupak traje do sat i po najviše, zavisi od tretirane regije.

glatke noge na bazenu
brijanje nogu

Kako se pripremiti za tretman?

Obrijte željenu regiju brijačem ili depil kremom pre dolaska na tretman. Poželjno je da koža ne izlaže suncu bar 7 dana pred tretman, ali to ne znači da se ne može tretirati tamniji ten. Naš diodni laser prepoznaje sve tipove boje kože i dlake.

brijanje nogu

Kada se vide prvi rezultati?

Već posle prvog tretmana otpada 20-30% posto dlaka, svakim sledećim tretmanom broj dlačica se smanjuje sve više. U većini slučajeva, potrebno je 4-6 tretmana za potpune rezultate, nekad i više, u zavisnosti od jačine dlaka.

Ko ne sme da radi lasersku epilaciju?

Epilaciju ne smeju da rade trudnice, dojilje, devojke koje su u pripremi za vantelesnu oplodnju, ljudi sa malignim oboljenjima, koji upotrebljavaju fotosenzitivne lekove, epileptičari. Takođe se ne smeju tretirati tetovirani delovi.

ko ne sme da radi tretman

Laserska epilacija štetnost?

Laser zrači, ali nejonizujeće zračenje, koje nije opasno za čoveka. To je ono zračenje koje dolazi iz aparata koje svakodnevno koristimo, mobilni telefon, televizor.. Zrak prodire svega nekoliko milimetara pod kožu, do korena dlake.

ko ne sme da radi tretman
trajno uklanjanje dlaka

Sunčanje i laserska epilacija?

Epilacija se može raditi i na osunčanoj koži, ali se ne preporučuje. Ukoliko su boje kože i dlake približno iste, moguće da će biti potrebno uraditi više tretmana. Neophodno je ne izlagati se suncu dve nedelje pre i posle epilacije. Ako izlazite na sunce, koristite zaštitni faktor 50, da bi koža ostala svetla. Takođe i ako je oblačan dan koristite faktor. Izbegavajte teretanu, djakuzi i saunu 1 do 2 dana nakon epilacije. Posle toga, sve aktivnosti su bezbedne. Ako se pridržavate svih upustava, bezbedno je raditi epilaciju i leti.

Koliko traju rezultati?

Kada govorimo o laserskoj epilaciji, često se koristi i sinonim trajna epilacija. Važno je napomenuti da je sa trenutnim dostignućima nauke u oblasti diodnih lasera neki optimalni period 10-15 godina bez dlaka. Složićete se, dugo vremena nećete morati da razmišljate o brijaču i depilaciji.

Laserska epilacija iskustva

Važno je napomenuti da postoje više vrsta mašina za uklanjanje dlaka. Od električnih brijača, preko kućnih epilatora, pa sve do ozbiljnijih salonskih mašina. Što se tiče ovog poslednjeg, važno je razlikovati IPL od diodnog lasera. IPL uređaj je sličan laseru, ali on samo privremeno onemogućava dlake da rastu. Potencijalni klijenti ne moraju biti informisani o ovome, ali saloni ne bi trebalo da manipulišu, i jasno da naznače klijentu o kom uređaju je reč. Inače dolazi do slučajeva da klijentima posle nekog vremena dlake ponovo rastu, a i gubi se poverenje u trajnu epilaciju u celini. U našem salonu lepote Ana korisitimo najsavremeniji diodni laser.

Laserska epilacija cena

laserska epilacija nausnice ........... 1200 rsd

laserska epilacija jagodice ............ 1200 rsd

laserska epilacija brada .................. 1200 rsd

laserska epilacija zulufi .................. 1200 rsd

laserska epilacija pazuh ................. 2800 rsd

laserska epilacija grudi ................... 3200 rsd

laserska epilacija nadlaktice ......... 3000 rsd

laserska epilacija podlaktice ......... 2800 rsd

laserska epilacija cele ruke ............ 5000 rsd

laserska epilacija stomak ............... 3000 rsd

laserska epilacija prepone ............. 2800 rsd

laserska epilacija intima ................. 4000 rsd

laserska epilacija natkolenice ...... 5200 rsd

laserska epilacija potkolenice ...... 4500 rsd

laserska epilacija cele noge .......... 8500 rsd

laserska epilacija celo telo ............. 22000 rsd

NAPOMENA: cene se odnose na jedan tretman. Za uplatu 6+ tretmana od jednom, odobravamo dodatni popust.

Proverite dostupne termine

Možda ste zainteresovani i za druge premium usluge našeg salona