Dosadilo vam je brijanje i česte depilacije?

Salon lepote Ana ima rešenje za Vas. Rešite se uraslih dlaka, iritacija na koži, stalnih depilacija i brijanja. Laserska epilacija diodnim laserom.

glatke noge na bazenuŠta je laserska epilacija?

To je tretman trajnog uklanjanja dlaka na telu i licu. Dlaka se tretira laserom najnovije generacije, tako što je snop lasera uništava u korenu, i sprečava ponovni rast. U našem salonu lepote Ana u Vrnjačkoj Banji imamo diodni laser vrhunskog kvaliteta iz 2020. godine. Zahvaljujući odličnom sistemu hladjenja, tretman je bezbolan, oseća se samo prijatna toplina na tretiranom delu, i blago čupkanje dlaka. Postupak traje do sat i po najviše, zavisi od tretirane regije.

trajno uklanjanje dlakaKako se pripremiti za tretman?

Obrijte željenu regiju brijačem ili depil kremom pre dolaska na tretman. Poželjno je da koža ne izlaže suncu bar 7 dana pred tretman, ali to ne znači da se ne može tretirati tamniji ten. Naš diodni laser prepoznaje sve tipove boje kože i dlake.

glatke noge na bazenu

Kada se vide prvi rezultati?

Već posle prvog tretmana otpada 20-30% posto dlaka, svakim sledećim tretmanom broj dlačica se smanjuje sve više. U većini slučajeva, potrebno je 4-6 tretmana za potpune rezultate, nekad i više, u zavisnosti od jačine dlaka.

Ko ne sme da radi lasersku epilaciju?

Epilaciju ne smeju da rade trudnice, dojilje, devojke koje su u pripremi za vantelesnu oplodnju, ljudi sa malignim oboljenjima, koji upotrebljavaju fotosenzitivne lekove, epileptičari. Takođe se ne smeju tretirati tetovirani delovi.

ko ne sme da radi tretman

Laserska epilacija štetnost?

Laser zrači, ali nejonizujeće zračenje, koje nije opasno za čoveka. To je ono zračenje koje dolazi iz aparata koje svakodnevno koristimo, mobilni telefon, televizor.. Zrak prodire svega nekoliko milimetara pod kožu, do korena dlake.

Sunčanje i laserska epilacija?

Epilacija se može raditi i na osunčanoj koži, ali se ne preporučuje. Ukoliko su boje kože i dlake približno iste, moguće da će biti potrebno uraditi više tretmana. Neophodno je ne izlagati se suncu dve nedelje pre i posle epilacije. Ako izlazite na sunce, koristite zaštitni faktor 50, da bi koža ostala svetla. Takođe i ako je oblačan dan koristite faktor. Izbegavajte teretanu, djakuzi i saunu 1 do 2 dana nakon epilacije. Posle toga, sve aktivnosti su bezbedne. Ako se pridržavate svih upustava, bezbedno je raditi epilaciju i leti.

Koliko traju rezltati?

Kada govorimo o laserskoj epilaciji, često se koristi i sinonim trajna epilacija. Važno je napomenuti da je sa trenutnim dostignućima nauke u oblasti diodnih lasera neki optimalni period 10-15 godina bez dlaka. Složićete se, dugo vremena nećete morati da razmišljate o brijaču i depilaciji.

Laserska epilacija iskustva

Važno je napomenuti da postoje više vrsta mašina za uklanjanje dlaka. Od električnih brijača, preko kućnih epilatora, pa sve do ozbiljnijih salonskih mašina. Što se tiče ovog poslednjeg, važno je razlikovati IPL od diodnog lasera. IPL uređaj je sličan laseru, ali on samo privremeno onemogućava dlake da rastu. Potencijalni klijenti ne moraju biti informisani o ovome, ali saloni ne bi trebalo da manipulišu, i jasno da naznače klijentu o kom uređaju je reč. Inače dolazi do slučajeva da klijentima posle nekog vremena dlake ponovo rastu, a i gubi se poverenje u trajnu epilaciju u celini. U našem salonu lepote Ana korisitimo najsavremeniji diodni laser.

rezime laserska epilacija

Laserska epilacija cena

U nastavku možete pogledati tabelu sa cenama.

NAPOMENA : Cene se odnose na jedan tretman.

Zakažite termin online

Prevucite prstom levo za cene.

tretirana regija Cena u dinarima

laserska epilacija nausnice

1200

laserska epilacija jagodice

1200

laserska epilacija brada

1200

laserska epilacija zulufi

1200

laserska epilacija pazuh

2800

laserska epilacija grudi

3200

laserska epilacija nadlaktice

3000

laserska epilacija podlaktice

2800

laserska epilacija cele ruke

5000

laserska epilacija stomak

3000

laserska epilacija prepone

2800

laserska epilacija intima

4000

laserska epilacija natkolenice

5200

laserska epilacija potkolenice

4500

laserska epilacija cele noge

8500

laserska epilacija celo telo

22000
Zakažite termin online

Hifu tretman

Zategnite lice, smanjite bore, podmladite kožu !
Saznajte više

Sve usluge

Pogledajte sve usluge koje nudimo.
Pogledajte
Sve informacije, konsultacije i termin možete dobiti i na nekoj od društvenih mreža ili na telefon.