fbpx

Hifu tretman

Želite da se rešite bora i zategnete kožu?

U Salonu lepote Ana imamo rešenje. Revolucionarni HIFU tretman.

Koje su ključne prednosti ovog tretmana?

Šta je hifu tretman?

Hifu tretman predstavlja nehirurško zatezanje i učvršćivanje kože lica, vrata, dekoltea i tela. Rezultati su gotovo identični onima koje dibijamo hirurškom intervencijom. „Pogađajući“ sam koren kolagena, utiče na njegovu spontanu i prirodnu regeneraciju . Kako kolagen ponovo „raste“ duž svog celog stabla, rastu i njegove „grane“, te se tako vraća elastičnost kože i nestaju bore. Najbolje od svega, potreban je samo jedan tretman.

zatezanje kože lica
aparat za zatezanje kože

Kako funkcioniše tretman?

4D Hifu tehnologija , deluje tako što se fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta usmerava na veliki broj tačaka u SMAS sloju kože lica. Ultrazvučna terapija se oslanja na mikro-fokusirani ultrazvuk da bi zaobišla površinu kože i omogućila ciljno zaceljivanje rana dubokog tkiva kao i regeneraciju važnih potpornih struktura u koži, poput kolagena i elastina. Korišćenjem fokusirane energije pri ultrazvučnom snimanju, doktor može da izvrši precizan tretman mesta na kojem će to biti najkorisnije, što će rezultovati izuzetno efikasnim tretmanom zatezanja.

aparat za zatezanje kože

Šta je kolagen?

Kolagen je najvažniji protein u ljudskom organizmu. Čini 40% od svih proteina u ljudskom telu, a čak 70% svih belančevina na koži. Kolagen se neprekidno obnavlja, pa umire u organizmu, ali se vremenom taj proces usporava. Kao rezultat dolazi do starenja kože i pojave bora.

kolagen vlakna

Šta je SMAS?

To je skraćenica od termina „površno mišićni aponeurotik sistem“ ( Superficial Muscular Aponeurotic System). SMAS je područje muskulature lica. Aponeurotik deo lica se još naziva i fascija („fascia“). Fascija je tanak, ali vrlo jak sloj , koji pokriva sve mišiće, uključujući i mišiće lica. Svi mišići lica su međusobno povezani ovom fascijom i čine SMAS sloj jedinstvenom celinom.Superficial Muscular Aponeurotic System ( SMAS) je sloj tkiva koji čine mišićni sloj („platisma“) i vlaknaste komponente (elastin i kolagen vlakna). On se nalazi između mišića (pokosnice) i hipodermisa (najdubljeg sloja kože, koji se zove potkožno masno ćelijsko tkivo) i predstavlja tkivo koje sadrži elemente mišića i vezivnog tkiva ( aponevroza). Iz ovog sloja „rastu“ vlakna kolagena i elastina.

kako se prostiru ultrazvucni zraci

Kome je namenjen 4D HiFu tretman?

Pre svega osobama koje su prešle tridesete godine. Kod njih je prirordna obnova kolagena usporena. Ovaj tretman nudi rešenje za ponovni podsticaj rasta kolagena. Kod klijenata u 30-tim godinama, ovaj tretman može koristiti u stimulisanju obnove kolagena, samim tim odlaganju starenja kože. Klijenti u pedesetim i šezdesetim godinama. najčešći su zainteresovani za ovu uslugu. Kod osoba koje su preko 60 godina, takođe se može izvoditi tretman, pod uslovom da koža nije previše opuštena. Takođe može koristiti i ljudima koji su imali hiruršku intervenciju zatezanja kože, da produži i održava postignute efekte.

tretman za zatezanje koze
bore na licu

Na šta se sve može primeniti SMAS lifting?

bore na licu

Ko ne sme da radi tetman?

Tretman ne smeju da rade trudnice, dijabetičari i epileptičari. Takođe osobe sa ugrađenim pejsmejkerom. Napomenite ako imate neku autoimunu, malignu ili infektivnu bolest. Naglasite ako pijete lekove za razređivanje krvi.

ko ne sme da radi tretman

Hifu tretman iskustva

Kada se vide rezultati?

Neki klijenti svedoče rezultatima odmah nakon tretmana. Potpune rezultate tretmana dobijamo nakon 3-6 meseci jer je kolagenu potrebno vremena da se obnovi, nakon čega koža deluje čvršća, jača i zategnutija. Rezultati najčešće traju od 1,5 godinu do 3.

Da li boli?

Većina klijenata ne prijavljuje značajninji bol tokom izvođenja tretmana.

Da li je bezbedan?

Hifu tretman je već nekoliko godina hit u svetu, i obavljeno je hiljade tretmana, bez većih nuspojava. Osim toga, ultrazvučna tehnologija se primenjuje više od 60 godina u polju medicine i lepote.

Da li HIFU može da zameni hirurški lifting lica?

Ovaj tretman nije zamena za operaciju, ali je idealan za osobe koje iz finansijskih ili psiholoških razloga nisu spremne za operaciju. Takođe se može kombinovati sa drugim tretmanima, radi postizanja što boljih efekata.

Koliko traje tretman i oporavak?

Sam tretman traje do 2h, u zavisnosti od tretirane regije. Proces oporavka je minimalan, i ukoliko se javilo crvenilo ili blagi otok, nestaje za maksimalno 48h.

Hifu tretman cena

hifu tretman celo lice ........... 150 eura

hifu tretman pola lica ........... 100 eura

hifu tretman podbradak ...... 150 eura

hifu tretman čelo .................... 100 eura

hifu tretman obrazi ................ 100 eura

hifu tretman regija oka ......... 80 eura

hifu tretman vrat ..................... 150 eura

hifu tretman dekolte .............. 150 eura

hifu tretman grudi .................. 200 eura

hifu tretman stomak .............. 200 eura

hifu tretman ruke .................... 150 eura

hifu tretman gluteus .............. 300 eura

hifu tretman butine ................ 200 eura

hifu tretman listovi .................. 150 eura

hifu tretman
Play Video about hifu tretman

Proverite dostupne termine

Možda ste zainteresovani i za druge premium usluge našeg salona

Hifu tretman u Beogradu

Za sve informacije nas možete kontaktirati telefonom ili preko društvenih mreža.