fbpx

Airbrush

Šta je airbrush potamnjivanje?

Airbrush potamnjivanje je tretman nanošenja prirodnih boja na telo i lice u cilju postizanja ravnomerno osunčanog tena. Boje koje se koriste su organskog porekla i ne sadrže hemikalije. Preparat koji se koristi za samopotamnjivanje je na bazi DHA – dihidroksiacetona koji je odobren za kozmetičku upotrebu. DHA je na prirodnoj bazi i potiče od rafinisane šećerne trske i šećerne repe. Taman ten dobijamo nakon reakcije DHA i aminokiselina na koži. Boja traje oko 7 dana jer se preparat vezuje za površinski sloj kože, koji se menja u tom periodu, dok unutrašnji ostaje netaknut.

potamljivanje tela i lica

Kome je namenjena airbrush potamnjivanje metoda?

Ova metoda je idealna za osobe koje žele instant taman ten za neku svečanu ili drugu priliku. Ne morate ići u solarijum ili se izlagati suncu. Preprati koje koristimo su dermatološki ispitani, i ne sadrže alkohol, ulja, parabene i druge hemikalije.

Koliko traje airbrush tretman?

Sam tretman nanošenja boje i sušenje traju oko 10-15 minuta. Prva boja nakon nanošenja se skida tokom prvog tuširanja, nakon čega vaša koža počinje da stvara konačan ten narednih 4-5 sati. Pun efekat traje od 7 do 10 dana. 

Kako se pripremiti za airbrush potamnjivanje?

Dva dana pre tretmana – NIKAKO NA DAN TRETMANA – odradite piling kože, kako bi se mrtvi slojevi uklonili i ne bi sprečili da se boja uhvati. Posebno obratiti pažnju na predele oko zglobova, jer se tamo nalazi najviše mrtve kože. Depilacija i brijanje nakon tretmana nisu preporučljivi, tako da ih uradite bar dva dana pre. Hidrirana, negovana i elastična koža je najbolja priprema. Neposredno pre samog tretmana, koža treba da bude čista i suva. Obavezno dođite bez šminke, dezodoransa i parfema. Kosa treba da bude podignuta i skinite nakit, kako bi se boja svuda ravnomerno nanela.

bojenje koze airbrush potamnjivanje
Пусти видео запис

Saveti nakon airbrush tretmana

  • Pre prvog tuširanja izbegavajte fizičku aktivnost i kontakt sa vodom
  • Tokom prvog tuširanja ne koristite nikakve preprate
  • Prvo tuširanje treba da traje veoma kratko, i videćete da se boja malo ispira. Ne brinite i nastavite blago tuširanje dok ne prestane da se ispira. Nakon tuširanja blago se tapkajte peškirom da se osušite
  • Koristite mleko za telo, i više puta dnevno, naročito osobe sa suvom kožom, kako bi se boja duže održala
  • Ne radite piling kože dok imate boju
Пусти видео запис

Airbrush potamnjivanje i svečane prilike (svadbe, mature, veselja...)

Ako do sada niste radili airbrush tretman, preporučujemo da uradite probni mesec dana pre nekog velikog događaja za koji se spremate. Nikad ne znate kako će vam stojati boja i da li ste uboli pravu nijansu, zato izbegnite neprijatne situacije i uradite probni tretman. 

Airbrush cena

Airbrush potamnjivanje ...... 2500 rsd

Proverite dostupne termine